Shporta

Rreth nesh


Tani më një shekull, qysh prej themelimit në vitin 1875 prej familjes Gjikolli prej stërgjyshit tonë Hasan Gjikolli , EMO ka një rrugëtim të gjatë me një histori të pasur si shitës dhe serviser i orave.Rrugëtimi ynë filloi qysh prej vitit 1875 në qytetin e lashtë dhe të bukur të Prizrenit ku stërgjyshi jonë hapi lokalin e tij të parë dhe filloi këtë rrugëtim e cila vazhdoi deri në ditët e sotme.Qysh në atë kohë populli i Kosovës na dha besatimin për herë të parë dhe që nga ajo kohë puna jonë e palodhshme dhe dedikimi ynë për punën me shumë vite përvojë dhe përpikshmëri të fuqishme bëri që tradita jonë të vazhdoj deri në ditët e sotme.

Prej një lokacioni në Prizren tani jemi hapur në qytetet kryesore të Kosovës. Sot jemi një ndër kompanitë kryesore në Kosovë duke bërë marrëveshje brendesh me renome botërore për të cilat jemi distributor për Kosovën.

Koncepti kryesor i kompanisë sonë është shërbimi dhe kënaqësia e pafund për klientët tonë, duke u përshtatur, me dinamikat paralele të kompanive të mëdha ashtu që klientët tonë ti kenë në dispozicion markat e njohura botërore.Të gjitha markat e njohura botërore të cilat kanë modelin, estetikën, kualitetin, funksionalitetin dhe të cilat kanë fituar respektin tani më gjinden nën  umbrellën e kompanisë sonë për të cilat jemi përfaqësues i tyre, duke u përditësuar vazhdimisht me risit dhe modelet më të reja, duke mos anashkaluar kualitetin me një koncept për shërbim sa më të mirë dhe udhëheqje profesionale arritëm që të jemi lider në tregun tonë.