Shporta

Kushtet e përgjithshme dhe kthimi

1. Të dhënat personale

1.1. Të dhënat personale do të mbesin vetëm në EMO LLC dhe nuk do të përdoren për asnjë arsyje tjetër.

1.2. Ne si EMO besojmë që siguria e infomacioneve personale të mbledhura prej klientëve bashkëpunuesëve,dhe atyre që kanë lidhje me biznesin tonë ka një rëndësi të madhe si një përgjegjësi sociale.

1.3. Ne e implementojmë këtë marrëveshje për të siguruar udhëzimin për sigurinë,menagjimin dhe përdorimin e informacioneve personale.


2. Kthimi i produktit


2.1. Brenda 3 ditëve ju mund të ndërroni produktin e blerë Online me një produkt tjetër me vlerën e shpenzuar ose me ndonjë produkt tjetër me vlerë më të lartë duke shtuar diferencën në njërën nga lokalet tona që gjenden në Prishtinë,Prizren,Ferizaj,Fushë Kosovë dhe së shpejti në qytetet e tjera të Kosovës.


3. Metodat e pagesës


3.1. Në platformën emokosovo.com ju mund të bleni produkte duke kryer pagesë me të gjitha kartelat DEBIT ose CREDIT kartelë (VISA dhe MasterCard) si dhe mund të paguani deri në 6 këste me Starcard ose të paguani CASH në pranim të produktit.4. Transporti


4.1. Për të gjitha produktet e blera te EMO kudo që gjindeni në Kosovë,Shqipëri dhe Maqedoni transporti gjithmonë do të jetë falas dhe do të dorëzohet shumë shpejtë.

4.2. EMO LLC bashkëpunon me njërën prej kompanive më të fuqishme botërore të transportit FedEx Express. 5. Supporti dhe Live Chat


5.1. Para dhe pas blerjes së produktit ne ofrojmë përkrahje online brenda orës 10:00 deri 18:00.

5.2. Poashtu ju mund të na kontaktoni përmes Live Chat'it që gjendet në fund të faqes në anën e majtë ku operatorët tonë ju përgjigjen për cdo lloj pyetjeje ose kërkese që do të keni,mos hezitoni të na shkruani!.