Shiko Më Shumë
Garmin Vivoactive 4 - 010-02174-14

Garmin Vivoactive 4 - 010-02174-14

Garmin Vivoactive 4 - 010-02174-14

  • 359.00€

  • Brendi:
    Garmin
  • Kodi:
    010-02174-14
  • Disponueshmëria:
    Në Stok


Çmimi i transportit: FALAS

Metodat e pagesës:


Gjeneral
Materiali i lentes qelqi i forcuar kimikisht
Materiali i kornizes polimer i përforcuar me fibra
Materiali i çështjes polimer i përforcuar me fibra
Bandë e shikimit QuickFit e pajtueshme po (22 mm)
Materiali i rripit silikoni
Madhësia fizike 45 x 45 x 15.3 mm
Përshtatet në kyçet e duarve me perimetër 132-224 mm
Madhësia e ekranit dizajn me porosi, me dy dritare; 0,9 "x 0,9" (23 x 23 mm)
Rezolucioni i ekranit 128 x 128 piksele
Lloji i ekranit njëngjyrëshe, e dukshme nga rrezet e diellit, memorje transferuese në piksel (MIP)
Pesha 52 g
Jetëgjatësia e baterisë Modaliteti i
orës
inteligjente : Deri në 14 ditë Modaliteti GPS: Deri në 16 orë Modaliteti UltraTrac: Deri në 40 orë
Vlerësimi i ujit 10 ATM
Kujtesa / Historia 16 MB
Karakteristikat e orës
Koha / data
Sync Koha GPS
Koha automatike e kursimit të ditës
Ora me zile
Kohëmatësi
Kronometri
Kohët e lindjes / perëndimit të diellit
Monitorimi i shëndetit
Ritmi i zemrës në bazë të kyçit (konstant, çdo sekondë)
Ritmi i zemrës në pushim ditor
Paralajmërime anormale të rrahjeve të zemrës po (i larte dhe i ulet)
Bateria e trupit Monitor Monitori i energjisë
Ndjekja e stresit gjatë gjithë ditës
Kohëmatësi i frymëmarrjes së relaksimit
Gjumi po (i avancuar)
Hidratimi po (në Garmin Connect)
Ndjekja e Shëndetit të Gruas po (në Garmin Connect)
Sensorët
GPS
GLONASS
Galileo
Monitor i rrahjeve të zemrës dore Garmin Elevate
Altimetër barometrik
Busulla
Akselerometër
Termometri
Karakteristikat e zgjuara ditore
Lidhshmëria Bluetooth®, ANT +
Përgjigja me tekst / refuzimi i thirrjes telefonike me tekst (vetëm Android) 
Kalendar
Moti
Kontrollon muzikën e smartphone-it
Find My Phone
Find My Watch
Remote VIRB®
Përputhshmëria e telefonave inteligjentë iPhone®, Android
Çifte me Garmin Connect Mobile
Karakteristikat e Sigurisë dhe Ndjekjes
LiveTrack
Karakteristikat taktike
Modaliteti vjedhurazi
Modaliteti i shikimit të natës
Koordinatat e dyfishta të rrjetit
Karakteristikat e Ndjekjes së Aktivitetit
Counter hapi
Shiriti i lëvizjes (shfaqet në pajisje pas një periudhe pasiviteti; ecni për disa minuta për ta rivendosur atë)
Qëllimi automatik (mëson nivelin e aktivitetit tuaj dhe cakton një qëllim ditor të hapit)
Kaloritë e djegura
Dyshemetë u ngjitën
Distanca e përshkuar
Minuta të intensitetit
TrueUp
Lëviz IQ
Profile në dispozicion të aktivitetit të palestrës Forca, Kardio dhe Eliptike Trajnimi, Shkallët Shkallët, Ngjitja në dysheme, Rowing shtëpie dhe Yoga
Ushtrime kardio
Ushtrime të forcës
Numërimi automatik i repit
Karakteristikat e Trajnimit, Planifikimit dhe Analizës
Zonat e burimeve njerëzore
Paralajmërimet për burimet njerëzore
Kaloritë njerëzore
% HR maks
% HRR
Maksimumi automatik i burimeve njerëzore
HR Broadcast (transmeton të dhëna HR mbi ANT + ™ në pajisjet e çiftuara) po (duke përdorur ANT +)
Shpejtësia dhe distanca GPS
Faqet e personalizueshme të të dhënave
Profile të personalizuara të aktivitetit
Pauzë automatike
Trajnimi interval
Ushtrime të avancuara
Planet e trajnimit të shkarkueshëm
Auto Lap®
Xhiro manual
Sinjalizime të xhiros së konfigurueshme
Sinjalizime të personalizuara
Kërkesat audio
Koha e mbarimit
Partneri Virtual
Gara një aktivitet
Udhëzime për kursin
Prekni dhe / ose bllokoni butonin
Çelësat e nxehtë
Shkoni automatikisht
Historia e aktivitetit në shikim
Physio TrueUp
Karakteristikat e ekzekutimit
Profilet e ekzekutimit të disponueshëm Vrapim, Vrapim rutine, Vrapim në pistë të brendshme, Vrapim gjurmësh
Distanca, koha dhe ritmi i bazuar në GPS
Kadenca (siguron numrin në kohë reale të hapave në minutë)
Drejtoni stërvitje
Pod pod këmbë të aftë
Rekreacion në natyrë
Profile rekreative në natyrë Hiking, Ngjitje, Biking Mountain, Ski, Snowboarding, ski XC, Stand Up Paddleboard, Rowing, Kayaking, Jumpmaster, Taktike
Navigimi pikë për pikë
Gjurma e thërrimeve të bukës në kohë reale
Kthehu për të filluar
TracBack®
Modaliteti UltraTrac
Profili i lartësisë 
Distanca në destinacion
Treguesi i trendit barometrik me Storm Alert
Gjurmët ngjiten automatikisht
Shpejtësi vertikale
Ngjitje / zbritje totale
Komplot i lartësisë së ardhshme
I pajtueshëm me BaseCamp
Koordinatat GPS
Pamja 'N Shko
Llogaritja e sipërfaqes
Pika e parashikuar e rrugës
Informacione për diellin dhe hënën
XERO ™ Vendndodhjet
Karakteristikat e çiklizmit
Sinjalizime (shkakton alarm kur arrini qëllimet duke përfshirë kohën, distancën, rrahjet e zemrës ose kaloritë)
Kurse
Profile në dispozicion të çiklizmit Biking, Biking Indoor, Biking Mountain
Gara një aktivitet
Mbështetja e sensorit të shpejtësisë dhe kadencës po (sensorë inteligjentë ANT + ® dhe Bluetooth®)
Karakteristikat e notit
Profile të disponueshme të notit Not në pishinë
Metrikat e notit në ujë të hapur (distanca, ritmi, numërimi / shpejtësia e goditjes, distanca e goditjes, efikasiteti i notit (SWOLF), kaloritë)
Metrikat e notit në pishinë (gjatësia, distanca, ritmi, numri i goditjeve, efikasiteti i notit (SWOLF), kaloritë)
Zbulimi i tipit goditje në tru (stil i lirë, shpinë, goditje në gji, flutur) (not vetëm në pishinë) 
Prerja e stërvitjes (vetëm notimi në pishinë) 
Kohëmatësi bazë i pushimit (deri në 0) (vetëm notimi në pishinë)
Kohëmatësi i pushimit "Përsëriteni" (vetëm duke notuar në pishinë)
Ushtrime noti në pishinë

Shkruaj koment

    1           5
Captcha