Shiko Më Shumë

Rreth Nesh


Tani më një shekull, qysh prej themelimit në vitin 1875 prej familjes Gjikolli prej stërgjysit tonë Hasan Gjikolli, EMO ka një rrugëtim të gjatë me një histori të pasur si shitës dhe serviser i orave. Rrugëtimi ynë filloi qysh prej vitit 1875 në qytetin e lashtë dhe të bukur të Prizrenit ku stërgjyshi jonë hapi lokalin e tij të parë dhe filloi këtë rrugëtim e cila vazhdoi deri në ditët e sotme. Qysh në atë kohë populli i Kosovës na dha besatimin për herë të parë dhe qysh prej asaj kohe puna jonë e palodhsme dhe dedikimi ynë për punën tonë me shumë vite pervoje dhe përpikshmëri të fuqishme bëri që tradita jonë të vazhdoj deri në ditët e sotme.

Prej një lokacioni në Prizren tani jemi hapur në qytete të ndryshme me lokacione në vende shume kyqe dhe të rëndësishme. Sot jemi njëra prej kompanive kryesore në Kosovë duke bërë marëveshje me brende me renome botërore për të cilat jemi distributor për Kosovën.

Koncepti kryesor i kompanisë sonë është shërbimi dhe kënaqësia e pafund për klientët tonë, duke u përshtatur me dinamikat paralele të kompanive të mëdha ashtu që klientë tonë ti kenë në dispozicion markat e njohura botërore. Të gjitha markat e njohura botërore të cilat kanë modelin, estetikën, kvalitetin, funksionalitetin dhe të cilët kanë fituar respektin tani më gjinden nën umbrellën e kompanisë tonë për të cilat i kemi përfaqësit, duke u përditësuar vazhdimisht me risit dhe modelet më të reja, duke mos anashkalu kvalitetin me një koncept për sherbim sa më të mirë dhe udhëheqje profesionale arritëm që të jemi lider në tregun tonë.

Për më shumë detaje : Profili i Biznesit , shiko katalogun ne 3D , ose Shkarko