Shiko Më Shumë

Kushtet e përgjithshme dhe Kthimi

Të dhënat personale


Të dhënat personale do të mbesin vetëm në EMO L.L.C dhe nuk do të përdoren për asnjë arsyje tjetër.

Ne si EMO besojmë që siguria e informacioneve personale të mbledhura prej klientëve, bashkëpunuesëve, dhe atyre që kanë lidhje me biznesin tonë ka një rëndesi të madhe si një përgjegjësi sociale.

Ne e implementojmë këtë marrëveshje për të siguruar udhëzimin për sigurinë, menagjimin dhe përdorimin e informacioneve personale.

 

Kthimi i produktit


Brenda 3 ditëve ju mund të ndërroni produktin e blerë Online me një produkt tjetër me vlerën e shpenzuar ose me ndonjë produkt tjetër me vlerë më të lartë duke shtuar diferencën në njërën nga lokalet tona që gjenden në Prishtinë, Prizren, Ferizaj dhe së shpejti në qytetet e tjera të Kosovës.

Shiko lokacionet :  Lokalet EMOMënyrat e pagesës


Në emoshops.com ju mund të bleni produkte duke kryer pagesë me të gjitha kartelat Debit ose Credit Kartelë (VISA dhe Master Card) si dhe mund të paguani deri në 6 këste me Starcard ose të paguani CASH në pranim te produktit.


Transporti


Për të gjitha produktet e blera te EMO kudo që gjindeni në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni transporti gjithmonë do të jetë falas dhe do të dorëzohet shumë shpejtë.
EMO LLC bashkëpunon me njërën prej kompanive më të fuqishme botërore të transportit FedEx Express.


Live Chat


Para dhe pas blerjes së produktit ne ofrojmë përkrahje online brenda javës prej orës 10:00 deri 18:00.

Po ashtu ju mund të na kontaktoni përmes Live Chat'it që gjendet në fund të faqes në anën e majtë ku operatorët tonë ju pergjigjen për cdo lloj pytjeje ose kërkese që do të keni, mos hezitoni të na shkruani!