Shiko Më Shumë

FAQ Pyetjet e Shpeshta

Për të porositur produktin a është e nevojshme anëtarsimi në webfaqe?
Jo nuk keni nevoj që të anëtarsoheni. Por nëse dëshironi ti shfrytëzoni promocionet dhe kampanjat e ndryshme të ofruara nga kompania jonë atëherë anëtarsimi është i nevojshëm duke mbushur një formular me kohëzgjatje 30 sekondshe.
 
Çmimet e produkteve që janë në webfaqe a janë të njejta edhe në lokale?
Vetëm në raste te promocioneve të vendosura në webfaqe çmimet ndryshojnë por në përgjithësi çmimet janë të njejta si në webfaqen tonë ashtu edhe në lokalet tona.
 
Me cilën kompani transportuese jeni duke punuar?
Ne jemi duke punuar me kompanin "FedEx Express".
 
Produktin e porositur dëshiroj të jetë si dhurat, a keni paketime të posaqme për dhurata dhe a bëni mbishkrime?
Po kemi paketime të dhuratave me mbishkrime të caktuara nga ju, por duhet të na kontaktoni përmes telefonit ose e-mailit qe porosia e juaj të përgaditet sipas dëshirës suaj.
 
Pasi ta kryej porosin si mund ta dijë se ku gjendet porosija?
Në momentin kur porosija juaj  i dorëzohet  transportit ju do të njoftoheni me një mail se produkti juaj është në transport dhe do të mbërrije për një kohë të shkurtër.
 
Nëse produktin e porositur apo të blerë në lokalet tuaja dua ta kthej çka duhet të veproj?
Produktin të cilin dëshironi ta ktheni duhet ta ketë kutin e vet origjinale, faturën apo kuponin dhe dokumentin e garancionit dhe të keni një shpjegim të arsyeshëm për arsyen e kthimit të produktit.