Shiko Më Shumë

Si ta blejë produktin online?

Keni nevojë që ti bëni vetëm disa hapa për ta blerë produktin online.

Poduktin të cilin e dëshironi mund ta kërkoni në disa mënyra:

Me anë të menus kryesore, kategorive, dhe me anë të filterit “Kërko” mund ta gjeni produktin e dëshiraur me të gjitha detajet në lidhje me produktin. Ponjëashtu në faqen kryesore mund ti pëcjellni të gjitha lajmet dhe promocionet që ne ofrojmë.

Produktin për të cilin jeni të interesuar mund ti mësoni të gjitha detajet shtesë si çmimi, mundësit e pagesës, transporti etj.

Nëse jeni anëtarësuar në webfaqen tonë më herët mund te hyni apo logoheni duke dhënë emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin, ndërsa nëse nuk jeni të anëtarësuar atëherë duhet ta plotësoni formularin e cila zgjatë afër 30 sekonda, për të kryer më pas blerjen e dëshiruar.