Shiko Më Shumë

Garancion i shitjes dhe shërbimet teknike përkrahëse

Të gjitha produktet e blera në lokalet tona kanë 2 vjet garancion internacionale.Kuadro profesionale për servisim ju bënë që produktet tuaja të kenë jetëgjatësi më të madhe.