Shiko Më Shumë

Përkrahja teknike

Te EMO para dhe pas blerjes së produktit ne ofrojmë përkrahje teknike brenda javës prej orës 9:00 deri 18:00 në numrin e telefonit +383 49 803 300 ku mund të kërkoni ndihma apo të bëni pyetje të ndryshme në lidhje me produktet tona.