Shiko Më Shumë

Garancioni i produkteve

Garancioni i produkteve origjinale: Të gjitha produktet të cilat blehen në të gjitha lokalet tona janë origjinale dhe janë nën garancionin e EMO’s.

Produktet tona të cilat i bleni jashta lokaleve tona duhet ti kontrolloni mirë për origjinalitetin e tyre përkundrazi mund të hasni në produkte jo origjinale.